МАШИНИ ЗА МАЗИЛКА IMER

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


15900.00 лв.
на 12 вноски по 1404.52 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

 

МАШИНИ ЗА МАЗИЛКА производство на Imer International (It) от серията Koine  - Koine4, Koine5, Koine3(220V), Koine35(220V).

  Работят с готови, сухи строителни смеси на циментова или гипсова основа.
  Машините за мазилка се състоят от: Система за подаване на материал (бункер и подаващо колело); система за подаване на вода (щуцери, кранове, самозасмукваща водонагнетателна помпа от inox); смесител; компресор; ел.табло; маркучи и пистолет.
  Сместа се подава в бункера на машината от силоз или в него се изсипват чувалите. За по-лесното им разскъсване предпазната решетка е съоръжена с гребен. Миксиращата част разбърква, а винтовата помпа подава под налягане готовата смес до пистолета. Чрез него, посредством въздух от компресора, материалът се нанася върху стената.
  Предимства на машините за мазилки Koine: по-богата окомплектовка - по-дълги маркучи за материал (15м), армиран каучуков маркуч за вода, неопренов захранващ кабел 4*4(3*4); водна помпа от inox с по-голям дебит и налягане, позволяваща работа и на неводоснабдени обекти; Закрепване на шнека посредством клинове (бързо и лесно разглобяване за почистване и смяна); ел.панел изцяло с Telemecanique; ел.двигател клас S1; реверсиращ фазите ключ  и др.
Валива ГАРАНТИРА, че с машините за мазилки от моделите Koine, може да се работи на обекти без достатъчно налягане във водопроводната мрежа или изцяло без водоснабдяване.

МАШИНА ЗА МАЗИЛКИ  Small 50.
  Материалът може да бъде с по-голяма гранулометрия (5-6 мм.). Това позволява да се използва и за традиционни хоросанови мазилки, както и за минерални такива.
  Small  50  няма миксираща част и сместа трябва предварително да бъде разбъркана. Когато се работи с хоросан от бетоновъзел или пакетиран той се изсипва директно в бункера. Ако хоросанът се приготвя на място най-удачни за тази цел са 130 - 190 литровите бетонобъркачки Syntesi или Minibeta. При работа с фабрични мазилки, за разбъркването им е най-добре да се използва миксерът с непрекъснат цикъл Spin 15.
  На практика е възможно да се използва за всякакви смеси, които не съдържат или не трябва да се почистват с разтворител, който би повредил каучуковият статор на помпата.
  Благодарение на това, че дебитът на машината може да се регулира от 0,8 - 14 л/мин тя може  да се използва  и за фугиране, инжектиране, боядисване и др. В такива случаи компресорът не се използва а командването става от дистанционно у-ие.
  Окомплектовка: - мембранен компресор 250 л/мин.; - бункер от Inox, - ел. кутия; шнек - D8-1,5; захранващ кабел - 20 м; 
  За повече информация за моделите, технически характеристики и цени моля позвънете.