ЦИРКУЛЯР ЗА ТУХЛИ, КАМЪК IMER 750 PLUS

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


5800.00 лв.
на 12 вноски по 512.34 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Машини от серията Masonry
  Подходящи са за изделия с по-голяма дебелина и не толкова голяма дължина – блокове, бордюри, тухли и т.н. При всички машини главата с диска има вертикален ход. Възможно е рязане на по-дебели парчета на два пъти. Тавите за водата са със специална изработка за да може да се сепарира тинята и предпазва водната помпа.  Плъзгачите за шейната са от стомана покрита с износоустойчива платка  от INOX
  
 Машините от серията Masonry се произвеждат така, че да могат да работят с различни диаметри дискове. Специален палец предотвратява контакта на диска с плота при използване на по-големия диаметър. При моделът Masonry 750 e предвиден допълнителен плот, ако клиентът иска да работи с дискове от 600 или 650 мм.
  Окачването на главата с диска и двигателя, както и нейното регулиране, е специално разработено и патентовано от инженерите на Imer.
 Интересно е да бъдат разгледани и техническите параметри на C350 iPower, която е гредова машина, но конструкцията и позволява да бъдат рязани и много дебели детайли.

ЦИРКУЛЯР ЗА ТУХЛИ, КАМЪК  IMER M400- Цена 2580.00