КОМПЛЕКТ ИНСТРУМЕНТИ: НОЖ ЗА ШПАКЛОВАНЕ , ШПАКЛА ,НОЖОВЕ ЗА ШПАКЛОВКА 250 мм. , 350 мм. , 450 мм. , 600 мм. С ДЕБЕЛИНА НА ЛАМАРИНАТА 0,3 мм. + ПРОФЕСИОНАЛНИ ШПАКЛИ 100 мм. и 150 мм. И ТЕЛЕСКОПИЧЕН ПРЪТ ( удължител) 2х0,5 м., В КУФАР НА KNAUF 6391

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


445.50 лв. 495.00 лв. Спестявате 49.5 лв.

на 12 вноски по 44.48 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Пълен комплект ножове за шпакловане 250 мм. , 350 мм. , 450 мм. , 600 мм. с дебелина на ламарината 0,3 мм.   + професионални шпакли 100 мм. и 150 мм. и  телескопичен прът ( удължител) 2х0,5 м. 

КОД 639123

куфар за транспортиране

МАЛЪК КУФАР!

НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА 

Шпаклите KNAUF са подходящи както за ръчно нанасяне, така и за нивелиране на запълващите материали и на механизирано нанесените мазилки или с валяк.

Пълният комплект професионални шпаклиKNAUF съдържа размерите шпакли, които са нужни на професионалните бояджии за ефикасно засягане на най-трудните работи и съдържа:

  • 4 професионални маламашки KNAUF 0.3 мм със следните характеристики:
    • Супергъвкава пластина от много тънка неръждаема стомана ( 0.3 мм ), с изрязани/заоблени ръбове и повърхност на товарене, подходяща  както за товарещата мазилка, така и за завършващата мазилка
    • Ергономична дръжка, червена, много лека, от най-висококачествена пластмаса, с възможност за прикачване на телескопичен удължител за високи стени или таван
    • дължини: 25 / 35 / 45 / 60 см
  • Телескопичен удължител 2x0.6 м с дръжка, която позволява използване на маламашките за тавани и по-високи стени. Дръжката осигуява здраво и прецидно захващане на маламашката и позволява регулиране на работния ъгъл
  • Шпакла 10 см + Шпакла 15 см с накрайник отвертка, и двете с биматериална дръжка (пластмаса + глава чук от алуминий)
  • Корпус за транспортиране, оборудван със защита гъба за съхраняване на маламашките в най-добри условия

ВРЕМЕТО СПЕЧЕЛЕНО НА СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА в сравнение с реализирането на същите работи с класически инструменти е основното предимство на продуктите L'Outil Parfait и това благодарение на:
РАЗМЕРА и ГЪВКАВОСТТА на много тънкото острие, изработено от най-високо качествена неръждаема стомана, което позволява изравняване на запълващите и довършителните материали. Bi-Flex технологията осигурява 10 пъти по-голям контакт с нивелиращата повърхност спрямо класическа мистрия, като така се осъществява бързо и превъзходно завършване. Острието е изрязано в ъглите, за да не оставя следи при контакта с материала, който трябва да се изравни и е придружено от защитна релса.
МНОГО НАМАЛЕНО ТЕГЛО и ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА, които осигуряват удобство при продължителна употреба. Формата на дръжката позволява използването с една ръка или и с двете ръце, за най-големите дължини и намалява умората на китката. Маламашката може да се използва с удължител за работа по таван или по много високи стени.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ