МАШИНА ЗА ЗАМАЗКИ MOVER E270

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция


34200.00 лв.

МАШИНА ЗА ЗАМАЗКИ MoverE270 , Mover E190  са електрически. За изпомпване на материала е необходимо да се използва въздух от външен компресор. Предимството им е, че са по-икономични, по-евтини, по-леки и удобни за транспортиране и по-надеждни.
  Машината за замазки има резервоар издържащ на високо налягане, съдържащ миксер, задвижван от редукторен мотор, при електрическата версия на машините, или хидравличен -при машините с дизелов двигател. Машината е изпълнена върху заварена рама с корпус и се допълва от електрически панел и пневматична система.   Окомплектована с подаващ материала маркуч - ф60 (20+10м.при 190 литровите модели и 20+10+10 при 270 литровите), завършващ с щуцер и трипод. Машината може да бъде съоръжена с някои аксесоари и в частност зареждащ скип (бункер в който, докато трае цикълът на разбъркване и изпомпване, се подготвя дозата за следващият цикъл), управляван от хидравлична силова група, в допълнение от скрапер (гребло теглено от въже, посредством което материалът се нагриба в скипа от разстояние до 20м.) и лебедка за навиване на кабела . За да работи машината , тя трябва да е свързана с компресор (не е в комплект с електрическите машини), с капацитет 3000-4000 л/мин за Mover 190 и 4000 – 5500л. за Mover 270 и максимално налягане от 7 bar ( работното налягане е 6 bar).  Дизеловите версии са окомплектовани с винтов компресор.
  Материалът – пясък, цимент и вода се слагат в резервоарът, където биват разбъркани. Люкът се затваря и цикълът за изпомпване се стартира. Зареждането и изпомпването стават последователно и циклично. Използването на скип значително увеличава ефективността на машината. Паузата по време на фазата за изпомпване се използва за зареждането на следващата доза в скипа, което намалява времето за зареждане и увеличава производителността. Използването на скрапер редуцира времето за зареждане на скипа и физическите усилия на оператора.
  По-подробна информация цени и технически характеристики може да намерите в препратките по-долу: