МАШИНИ ЗА ЗАМАЗКИ LUDGER GLAAP / FRITZ BRINKMANN

 

ФИРМА МИКСЕР БГ ООД Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НЕМСКАТА ФИРМА  LUDGER GLAAP / FRITZ BRINKMANN

КОЯТО Е ЛИДЕР ПО ПРОИЗВОДСТВО НА МАШИНИ  ЗА ЗАМАЗКИ И СЪС СВОИТЕ РАЗЛИЧНИ

СЕРИИ НАПЪЛНО УДОВЛЕТВОРЯВА ВИСОКИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ТОЗИ БРАНШ

MIXMAN

Със своите силни и надеждни работни характеристики, MIXMAN осигурява най-добрата поддръжка на строителната площадка. Дългогодишният опит на г-н Фриц Бринкман и неговите служители правят MIXMAN една от най-добрите машини в неговия клас. Здрав благодарение на първокласни компоненти, сигурен благодарение на най-новите технологии и доходоносен благодарение на повишената защита от износване.

 

MOBILEMAN

MOBILEMAN е логистичната система от GB Machines. Във варианта MOBILEMAN D3 за обработка на всички видове течна замазка, както и за течна изолация или покрития. Във варианта MOBILEMAN D5 като комбинация от мощен транспортер за сгъстен въздух и двукамерна силозна система за циментова замазка.

 

FLOWMAN

FLOWMAN е червячната помпа от GB Машини за обработка на течна замазка.

 

PLASTERMAN

PLASTERMAN за машинно шпакловане. Голямото разнообразие от материали като реновиращи мазилки, гипсови мазилки, вароциментови мазилки и изолационни мазилки могат да бъдат оптимално обработени в новия PLASTERMAN.

 

SMOOTHMAN

SMOOTHMAN е машината за изглаждане от GB Machines. Той е идеален за обработка на различни материали като композитни и специални замазки, асфалт, бетонни повърхности и промишлени подове.

 

СПЕЦИАЛНИ МАШИНИ

Екипът на GB Machines също е в състояние да отговори на специални заявки на клиенти. Техническите специални конструкции са предизвикателство, с което нашите инженери и техници са щастливи да се сблъскат. Изискванията се разработват съвместно с клиента, за да се намери индивидуално подходящо решение. Нищо не е невъзможно, попитайте ни!