СТАТОРИ PFT ГЕРМАНИЯ

Оригинален PFT ротор и статор

Сърцето на смесителна помпа и захранваща помпа е изборът на правилната помпа , наричана още ротор / статор . Помпата традиционно се състои от винтов корпус (статор) и винтов транспортьор (ротор). PFT ротор и статорТук се създава необходимото налягане, за да се пренесе материалът за обработка до мястото на обработка. В зависимост от размера и формата могат да се постигнат различни скорости на доставка. Що се отнася до роторите и статорите, човек говори не на последно място за действителния мотор на вашата почистваща машина!

 

 МИКСЕР БГ ООД продава  оригинални ротори и статори с най-доброто PFT качество  на атрактивни цени. Открийте нашите достъпни комплекти / пакети от  ротори и статори  за да ги получите на преференциани цени   . Нашите статори / ротори са подходящи за помпените системи: помпи A, B, C, D, R и T. Статорите се различават по дизайн и в използваната област на приложение. Получавате правилните ротори за всички статори и, ако е необходимо, скоби и пръчки за връзване. Направете запитване за да намерите още по-лесно правилния ротор / статор за вашите PFT машини. МИКСЕР БГ ООД също така включва пълните аксесоари и всички резервни части за роторите и статорите и не се колебайте да ни се обадите за консултация .
Резервни части и аксесоари са  прецизно съобразени с приложението им и ние можем да доставим всичко което нямаме на склад. .