БЕТОНОБЪРКАЧКИ IMER SYNTESI 140-350 ЛИТРА

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


3500.00 лв.
на 12 вноски по 349.42 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

 

Моделите  Syntesi  на Imer са бетонобъркачки с ръчно зареждане и накланящ се казан за изсипване на материала. Шест размера на казаните с приблизителна производителност от 1,2 до 3,5 кб.м./час 
  Бетонобъркачките  са проектирани и конструирани в съответствие със стандартите на съвременните технологии. Отличават се с висока надеждност, безопасна работа, минимална поддръжка, безшумна среда. В тях са интегрирани редица технически решения и патенти на IMER.
  - Редукторна кутия със стоманени колела в маслена баня – елиминира „сухото“ триене и предава изцяло мощността на двигателя. Безшумна.  Практически необслужваема.
  - Двигател – специално разработен с висок стартов ток и голям въртящ момент. Позволява развъртането на бетонобъркачката дори с пълен казан след токов удар или спиране на ел.захранването. Термозащитен. Разположен в специална конструктивна кутия, защитен от механични въздействия.
  - Ремъчна предавка.
  - Редукторна кутия за изсипването – дозирано изсипване без никакво усилие.
  - Електромагнитен пусков бутон – предпазва персонала от рестартиране, при спиране на машината след токов удар, съобразно европейските норми за безопасност, същевременно предпазва машината от ниско напрежение в мрежата.
  - Теглич – увеличава рамото и намалява усилието при преместването на машината.
  - PVC казан – улеснява почистването в случай, че казанът не се почисти своевременно след употреба, и сместа засъхне в него (възможна опция само при най-малките модели машини).
  Спирайки се на моделите  Syntesi, вие избирате бетонобъркачка с дълъг експлоатационен период в условия на екстремно натоварване.  
  За повече информация и цени на най-продаваните модели, моля отворете препратките по-долу.
  При необходимост да разбърквате материали неподходящи за разбъркване от бетонобъркачки (сухи смеси, течни, лепливи-лепила, строителни мазилки, саморазливни замазки...) прочетете информацията в продукти / миксери

 

Производителя предлага няколко модификации с различен размер на казана и при наличие на интерес моля позвънете за актуална цена!