ЗАГЛАЖДАЩИ МАШИНИ COLIBRI' UFO 600,750мм. ЛЕКИ,УДОБНИ И ЕФИКАСНИ

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


3950.00 лв.
на 12 вноски по 394.34 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

COLIBRI' е най-новото поколение орбитална довършителна машина, проектирана и произведена изключително за изравняване, изглаждане и завършване на повърхности на подови замазки и плоски или наклонени повърхности с намалено работно пространство. Създаден е и за довършителни работи на бетонни подови настилки, като например за индустриални среди, гаражи, мазета, сигурни трезори, коридори и всякакви други повърхности, дори с намалено работно пространство или кварцови покрития.

COLIBRI' е реализиран с конструктивни концепции и технологии, редки в този тип машини, като благородни материали с изключителна лекота, които намаляват теглото, като същевременно запазват здравината.

COLIBRI' може лесно да се управлява от един човек и дори да се премести в задната част на превозно средство, благодарение на неговата лекота от само 22 кг и неговата управляемост.

Въпреки малкия си размер, COLIBRI' е оборудван с всички характеристики на много по-големи машини, което му позволява да се конкурира и да превъзхожда дори в тесни работни среди.

COLIBRI' , благодарение на изключителната си лекота и управляемост, може да се използва върху пресен цимент, което значително намалява времето за работа, а също и разходите за труд.

COLIBRI' е оборудван с разтегателно кормило за ускоряване, което, когато операторът стои неподвижно, увеличава обхвата на машината до площ от приблизително 8 метра, като по този начин намалява необходимостта от следване стъпка по стъпка всяко движение на машината по време на операция.

COLIBRI' , благодарение на своята лекота и разтегателното кормило, може да се управлява дори само с една ръка. Предотвратява вредните вибрации да достигнат до оператора и дори може да се маневрира с върховете на пръстите ви, без най-малка умора.

COLIBRI' е реализиран с конструктивни концепции и технологии, рядкост за този тип машини. В допълнение към своята лекота и липса на нужда от обикновена поддръжка (смазване и затягане), той използва изключително електронно устройство, наречено Electronic Performance Optimizer (EPO), което му позволява да работи при всякакви условия с максимална производителност и минимални неблагоприятни ефекти , оптимизиране на взаимодействието машина-оператор от самото начало.

 

COLIBRI' се предлага в две версии:

COLIBRI' UFO с диаметър на диска 60 см. -  3950.00лв. 

COLIBRI' UFO с диаметър на диска 75 см. - 4200.00лв. 

COLIBRI' UFO – HYDRO  60 см. + резервоар за вода - 4130.00 лв.

COLIBRI' UFO – HYDRO 75 см + резервоар за вода -  4800.00 лв.