КОМПЛЕКТ РОТОР И СТАТОР PFT D6 -3

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


250.80 лв. 264.00 лв. Спестявате 13.2 лв.
на 12 вноски по 25.04 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Оригинален PFT ротор и статор

Сърцето на смесителна машина  е изборът на правилната шнекова помпа , наричана още ротор / статор . 

Помпата традиционно се състои от винтов корпус (статор) и винтов транспортьор (ротор). PFT ротор и статорТака се създава

необходимото налягане, за да се пренесе материалът до мястото на обработка. В зависимост от размера и

формата могат да се постигнат различни скорости на доставка.

 

 МИКСЕР БГ ООД продава  оригинални ротори и статори с най-доброто PFT качество  на атрактивни цени. Открийте нашите достъпни комплекти / пакети от  ротори и статори  за да ги получите на преференциани цени   . Нашите статори / ротори са подходящи за помпените системи: помпи A, B, C, D, R и T. Статорите се различават по дизайн и в използваната област на приложение. Получавате правилните ротори за всички статори и, ако е необходимо, скоби и пръчки за връзване. Направете запитване за да намерите още по-лесно правилния ротор / статор за вашите PFT машини. МИКСЕР БГ ООД също така включва пълните аксесоари и всички резервни части за роторите и статорите и не се колебайте да ни се обадите за консултация .
Резервни части и аксесоари са  прецизно съобразени с приложението им и ние можем да доставим всичко което нямаме на склад. .