КОНЗОЛНИ ТЕЛФЕРИ IMER

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Imer предлага голямо разнообразие на конзолни телфери. Заедно със стойките предназначени за тях дават добро решение за всяка ситуация.
 Лесен монтаж. Изключителна мобилност.   Всички модели телфери на Imer са професионални, създадени за непрекъсната употреба през целия ден с килограмите, за които са предназначени.     Конзолното окачване на телферите към стойките позволява товарът да бъде завъртан около точката на окачване и разтоварен на плочата. Моделите с телескопично рамо дават възможност за вдигане на материали с по-големи размери и заобикаляне на препятствия по сградата, а антиротационното въже не позволява въртенето на товара по време на движение. ARS (система против обратно навиване на въжето), 30-метрово управлениа, 2 скорости са част от екстрите, които могат да притежават различните модели.
  Всички телфери, с изключение на модела BЕ200, притежават напречно лежащ спрямо рамата барабан, непозволяващ навиване на въжето в едната страна на барабана причинено от огъването на стойката под пълно натоварване.
  Патентовано закрепване на въжето – Винаги две намотки от въжето остават навити на барабана на телфера. Елиминира се силата в/у точката на закрепване на въжето към барабана.
  Редукторна кутия – Стоманени хелиоцентрични колела за нисък шум, в маслена баня за два пъти по-дълъг живот спрямо тези мазани с грес.
  Защита с/у саморазвиване – При пропадане на ел.захранването, при спускане под товар, възниква „феноменът на саморазвиване“. Телферите на IMER са напълно защитени от това.
  Горен краен изключвател.
  Термозащита.
  Заключващ лост – за фиксиране на телферите при товарене и разтоварване.
  Високоскоростни.