МАШИНА ЗА ПОЛАГАНЕ НА МАЗИЛКА Putzmeister MP 25 ПУЦМАЙСТЕР 380 V

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


16245.00 лв. 17100.00 лв. Спестявате 855 лв.

на 12 вноски по 1434.99 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

МАШИНА ЗА ПОЛАГАНЕ НА МАЗИЛКА Putzmeister MP 25 , 380 V

Putzmeister MP 25 е истински универсал сред смесителните помпи. Подходящ е за боравене с всички видове готови сухи  мазилки за изпомпване. Той се е доказал перфектно, когато се използва редовно за вътрешна декорация с гипс и гипсово-варова мазилка, както и за външна декорация на стени с вар, вароциментова мазилка , както и топлоизолационна мазилка.

Големият плюс: подвижните части. Само с няколко прости стъпки станцията за мазилка може да бъде разделена на четири блока: бункер за съхранение, компресор, смесителна камера с планка и моторедуктор  и шаси.

За това не са необходими специални инструменти! Това значително улеснява работата на строителната площадка, например, когато помпата трябва да се монтира/премести на различни етажи. Може дори да се носи в багажника на комби. Значително подсиленото шаси прави новия MP 25 още по-здрав и издръжлив. Използвайте помпата  D6-3!

 Новият MP 25 е оборудван стандартно с подобрената двойка шнек D6-3, която се справя перфектно с високото налягане и удължава общия живот на машината.  Putzmeister винаги предлага отлични двойки винтове. Новост при инсталиране на двойката шнек е стойката за монтаж на ротора в статора.Новите дръжки за носене  позволяват  двама души да могат  да вдигнат машината на малка височина и да я носят нагоре по стълбите. Машината  може да се повдигне с кран - помпата поддържа баланса си добре и може лесно да бъде преместена до всяка точка на строителната площадка.Компанията е взела предвид много ценни отзиви на клиентите, базирани на богат практически опит. Новият компресор доставя значително повече въздух. Странично монтираните филтърни елементи могат да бъдат премахнати, почистени или заменени за секунди. Не на последно място, новата кутия с инструменти е достатъчно голяма за малки части, резервна двойка шнек или пистолет за пръскане. Подобно на други смесителни помпи Putzmeister, MP 25 е оборудван стандартно с много аксесоари, които могат да се използват на строителната площадка. Така стандартното оборудване вече включва пистолет за пръскане, маркуч за въздух и разтвор, връзка за вода, както и аксесоари и инструменти за почистване.