ХИДРАВЛИЧНИ БЕТОНОБЪРКАЧКИ IMER BRO 500

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


17982.00 лв.
на 12 вноски по 1588.43 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

ХИДРАВЛИЧНИ БЕТОНОБЪРКАЧКИ. Съоръжени са с хидравличен скип за зареждане. Това позволява, докато сместта от предходният цикъл се разбърква, да се подготви следващият. Материалът от скипа се изсипва накуп в барабана, а водата се подава гравитачно от резервоар в горната част на машината през тръба с голям диаметър. Количеството се контролира от нивомерна тръбичка. Това, и употребата на скрапер за нагрибане на инертните материали в скипа, позволява производителността да нарастне до 8 кб/м за час (12кб/м на час при BRO 500)
  Два са моделите бетонобъркачки произвеждани и предлагани от Imer International на световният пазар.
  Машините от серията BIO представляват бетонобъркачка, изсипването от които  на готовият разтвор става посредством реверсиране въртенето на барабана. Произвеждат се в два размера - 330 л и 400л .
  Изсипването на материала от бетонобъркачка от серията BRO  става посредством завъртането на казана около оста на закачване (по подобие на бетонобъркачките Syntesi). Предлагат се 350 и 550 литрови.