ЗАЩИТНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ ,РЕСПИРАТОР С КЛАПА , 3М, 8812, ЗА РЪЧНО ШЛАЙФАНЕ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТИ

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


21.18 лв.

Защитната маска 3M 8812 с Клас на защита: FFP1Коефициент на защита: 12 х ГС ( ГС- гранична стойност -допустима концентрация на химичен агент във въздуха на дихателната зона на работещия за определено време ).

Защита от прах, маслени и водни аерозоли.

Традиционна чашковидна форма за надеждна и ефективна защита срещу фините частици.

3М висококачествената филтърна материя предлага допълнителен комфорт при ниско дихателно съпротивление.

Дълготрайна, устойчива на колапс вътрешна страна.

Отлично приляга към различните форми лица, благодарение на изпъкналата форма, формовата част на носа и двойка еластични ленти.

Комфортен и лек.

Клапънът 3M Cool Flow намалява натрупването на топлина и осигурява комфортна защита, най- вече при топли и влажни условия.

Мека формова част около носа, осигуряваща допълнителен комфорт.

Притежават СЕ марка.

3M™ 

 

ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА!

FFP1 (филтриращ лицев елемент - клас 1) осигурява защита срещу ниско ниво на безопасен прах и мъгла на маслена или водна основа, обикновено срещана по време на ръчно шлайфане и основни дейности „Направи си сам“
Лентите за глава държат респиратора сигурно на място, помагайки за осигуряване на добро, удобно уплътнение, цветно кодирани, за да укажат ниво на ефективност - жълто: FFP1 съгласно EN 149:2001+A1:2014
Съответства на европейските стандарти - CE Mark 0086 (EN 149:2001 + A1:2009 FFP1 NR D)
Този продукт помага за защита срещу определени частици в концентрации до 4 пъти границата на експозиция на работното място (WEL)
Съдържание на опаковката: 3
Потребителите трябва да са прочели всички инструкции за употреба преди употреба. Неправилната употреба може да причини нараняване, тежко или животозастрашаващо заболяване
Не използвайте за твърда дървесина или бои на оловна основа
Съвместим с 3M очила и защита на слуха
3M™ Hand Sanding Respirator 8812 е нашият вентилиран филтриращ респиратор за лице със здрава, устойчива на сгъване обвивка, регулируема щипка за нос, цветно кодирани ленти за глава и 3M™ Cool Flow™ клапан за удобно носене. С рейтинг FFP1 и се предлага в опаковка от три.

За респираторна защита по време на ръчно шлайфане или извършване на вътрешни ремонти и декорации на дома използвайте 3M™ респиратор за ръчно шлайфане 8812. Нашият респиратор с клапан е проектиран да осигурява FFP1 защита срещу ниско ниво на неопасни прахове и мъгла на маслена или водна основа. С издръжлива, устойчива на срутване вътрешна обвивка и изпъкнала форма, лекият дизайн с две каишки включва щипка за нос и мека пяна за нос, за да ви помогне да получите удобно и сигурно прилягане към широк диапазон от размери на лицето. Натрупването на топлина вътре в респиратора се намалява от 3M™ Cool Flow™ Valve, който отстранява издишания въздух.