МАШИНИ ЗА РЯЗАНЕ НА КАМЪК С ПЛЪЗГАЩА СЕ ГЛАВА IMER

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция


3680.00 лв.

Машини от серия COMBI 
  Подходящи за рязане на изделия с по-голяма дължина и не много голяма дебелина. Всички модели са с неръждаем плот. Тези, с размер на диска 200 и 250 са с плот от екструдиран алуминий, а по-големите с плот от неръждаема стомана.
  Предимства отличаващи машините от серията - Combi 200, Combi 250, Combi 250/1000, Combi 250/1500:
  - Съчетават възможно най-мощните двигатели в конструкция удобна за транспортиране и пренасяне.
  - Изключително издържливи и надеждни професионални машини.
  - Пластмасова тава за водата – Не ръждясва. Лека и удобна за отстраняване и почистване. Водата може да се източва без да се маха тавата.
  - Рязане под 45º - всички модели притежават тази възможност.
  - Вертикално рязане - всички модели притежават тази възможност. Това позволява да се режат по-дебели елементи на два пъти, както и да се правят водобрани, канали, фаски.
  - Изключително прецизно рязане – Благодарение на специалният профил на носещата греда и окачване на 8 ролки с 16 уплътнени лагери.
  - Електромагнитен пусков бутон – предпазва персонала от рестартиране, при спиране на машината от токов удар, съобразно европейските норми за безопасност.
  - Сгъваеми или телескопични крака.
  - Лазерен линеал. Изключително полезен при изрязване на нестандартни форми от елемента. (при машините с по-големи размери)   По-подробна информация, технически данни и цени може да намерите в препратките по-долу