СТОЙКИ ЗА ТЕЛФЕРИ IMER

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


 

Всички телфери на Imer са професионални - за целодневна, постоянна работа с максималните килограми, за които са предназначени. Не е необходимо презапасяване. 

 За монтажа на телферите Imer предлага разнообразие от стойки  :

  Най-функционална е телескопичната стойка. Тя е тип "хюнебек".  Регулирането става стъпално - чрез вмъкване на щифт, фиксиращ двете части, и чрез винт  в долната. Височината може да се регулира от 2,45 до 3,30. Предвид това, че след монтажа стойката отстои от края на плочата на около 20см., е препоръчително да се използва с телфер с телескопично рамо. Възможно е монтирането и  до прозорец, като особено удачно в този случай, да се използва екстендор (вж. аксесоари). Внимание! При използването на екстендор, максималният товар трябва да се редуцира до 150кг.
  Стойка за скеле. Imer предлага две стойки предназначени за закрепването на телферите към строително скеле. С три или с две скоби за захващане. Втората може да бъде анкерирана към стена или колона.
  Стойка за прозоречен отвор или за захващане към колона на сградата.
  Стойка за външен монтаж - за 300кг телфер Airone. Предназначението и е да се монтира на най- горната плоча на сградата. При новоизляти плочи се монтира посредством кош за насипване на баласт. При стари плочи се анкерира.
  Гредови стойки. За монтиране на триста или петстотин килограмовите телфери - ЕТ 300,  ВS 500  и G500.  Представлява рамка от два "П" образни профила, по които се движи шейната на телферите. Рамката стои върху специални крака разпределящи силите на товара. В задния край се закачат баластни кошове.