МАЛАМАШКА ЗА БЪРЗО ПОЛИРАНЕ 600 мм.- ЕДНОСТРАННА

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


13.80 лв.

 

НАЧИН НА ПРИЛАГАНЕ

Разнесете материала, който ще нанесете върху повърхността, грубо с помощта на гипсова мистрия. Изгладете материала, който сте разпръснали, бързо и лесно, като изгладите с бърза полираща мистрия с движения напред и назад. След като приложите същия процес върху повърхността за втори път, направете окончателните корекции с полираща мистрия и завършете процеса на изравняване на повърхността с гумена мистрия или гъба, в зависимост от вида на нанесения материал.

ПОЧИСТВАНЕ За

здравословна и дълготрайна употреба на продукта, почистете PVC и алуминиевите повърхности със студена вода след употреба. По време на почистването не използвайте оборудване или химикали, които корозират или надраскват повърхността на продукта, особено накрайника от PVC. По отношение на скоростта и качеството на приложението, заменете накрайника от PVC, който се е износил след продължителна употреба и е завършил живота си.

  • Той е предназначен да ускори нанасянето на гипсова мазилка, сатенена мазилка, пръскана мазилка, епоксидна, шпакловъчна и декоративна боя и да повиши качеството на нанесената повърхност.
  • Благодарение на своя PVC накрайник, той позволява да се създават гладки повърхности за нанасяне за кратко време на големи площи.
  • Благодарение на използването на PVC накрайника в двете посоки, той осигурява ергономична и дълготрайна употреба по време на нанасяне.
  • Благодарение на гъвкавата структура на PVC устната кухина, той предотвратява натрупването и напукване на плътен материал върху повърхността на нанасяне и повишава качеството на повърхността на нанасяне чрез изсъхване за кратко време.
  • Благодарение на ергономичния си лек корпус, проектиран от алуминий, той не причинява умора при продължителна работа по време на нанасяне.
  • Лесно сменяемият PVC отвор прави продукта различен и икономичен продукт от апликаторите.