ВИБРАЦИОННА ДЪСКА AIRONE ELEC. L200

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


5840.00 лв.
на 12 вноски по 515.87 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

AIRONE е специална вибрираща дъска за замазка с нова концепция и голяма гъвкавост, предназначена за изравняване, уплътняване и повърхностно покритие на полусуха замазка за последващо полагане на пода. Също така отличен за изравняване на малки и средни инертни материали. Оборудван с компонент, който преобразува движещата енергия в хоризонтално произволно орбитално движение, което чрез реализиране на вибриращото действие произвежда микровибрация с променлив интензитет въз основа на плътността на замазката.

AIRONE в световен хит , характеризиращ се с все по-очевидна вибрация,продукт, който е оценен от проектантите и от ръководството на работите, защото придава на всяка замазка висок модул на еластичност, синергичен за постигането на максимална устойчивост на конструкцията в процес на изграждане.

AIRONE е създаден с конструктивни концепции и технологии, които не са обичайни за този тип машини, тъй като в допълнение към лекотата и липсата на обикновена поддръжка (смазване и затягане), той съдържа изключително електронно устройство, наречено "EPO" (electronicperformances optimozer). ) което позволява на машината да работи при всякакви обстоятелства с максимална ефективност и с минимални възможни вредни емисии, както и да оптимизира степента на интеграция оператор-машина веднага.

AIRONE е машина, проектирана и създадена да произвежда големи количества работа, демонстрирано от факта, че в момента няма машина, която да може да произвежда такива количества работа.

Машината при правилно захранване гарантира полагането на замазка до 100 m 2 само за 60 минути .

AIRONE осигурява висока степен на уплътняване на инертните материали, използването му във фазата на леене позволява да се произведе до 8 пъти повече работа, която в момента се извършва по традиционния начин, което значително допринася за спестяване на труд, допринасяйки за няколко часа работа.амортизация на машината.

AIRONE не позволява наранявания поради разсейване, тъй като е изграден с механични части, защитени вътре в тялото на машината.

AIRONE е оборудван с ергономични дръжки с изключителна " анти-шокова" система , която позволява на оператора да работи дълго време, без да се уморява и без да страда от вредни вибрации на ръцете.

AIRONE се състои от два елемента, един фиксиран, наречен корпус на машината (оранжев цвят), който се състои от рамка, в която в краищата се намират съответно дръжки, седалка на двигателя и закрепване към линейката с " анти-шокова" система. А другият се състои от прав ръб (бял цвят), който може да бъде с различна дължина. Решетките не са взаимозаменяеми.

 

AIRONE EL100 може да бъде оборудван със 100 cm нож.

AIRONE EL150 може да бъде оборудван със 150 cm нож.

AIRONE EL200 може да бъде оборудван с 200 cm нож