МАЛКИ БЕТОНОБЪРКАЧКИ IMER Syntesi 140 монофазен дв-ел 0.3 kw PVC

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


1669.50 лв.
на 12 вноски по 166.67 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

 

 Предлагаме три основни модела малки бетонобъркачки.

  Наред с класически изглеждащата Syntesi 140, която притежава всички предимства на машините от серията Syntesi, а именно редукторна кутия, ремък, специален двигател, редуктор за изсипването, прахово боядисване, електромагнитен пусков бутон с минималнотокова защита, така и следните модели:
  Minibeta - изключително удобна бетонобъркачка за ремонтни бригади. Машината се разглобява без инструменти до елементи с тегло по-малко от 20 кг.  и размери позволяващи да се събере в багажника на лек автомобил.
   Rollbeta- най-подходящата бетонобъркачка за правене на огради или циментиране на оградни колове. Големите пневматични колела позволяват пренасянето на готовата смес без да се използва ръчна количка.
   Всички модели се предлагат както с метален, така и с РVС казан. Последният има предимството, че дори при засъхване на сместта в него, се почиства изключително лесно чрез изчукване.
   Малки бетонобъркачки - ХОБИ СЕРИЯ
   Ако за Вас, цената на машината е водеща и ако естеството на работата не налага използването на професионална бетонобъркачка, Imer е разработил и хоби серия - Imer Diffusione.
   Всички от по-горе изброените модели бетонобъркачки имат и хоби вариант.
   Конструктивно, машините са идентични. Различават се по вида на използваната стомана, боядисването - обикновенна боя срещу прахово боядисване. До скоро, основна отлика беше и редукторът, чието мазане беше изпълнено чрез грес. Вече и  бетонобъркачките от хоби серията са съоръжени с редуктор с мазане посредством масло.
   Ако натовареността на машината няма да е повече от 2-3 часа на ден, хоби машините са подходящи. Те са с едногодишна гаранция. Валива осигурява сервиз и резервни части при необходимост. Не е за пренебрегване и фактът, че с наложеното си на пазара име - синоним на качество, купувайки машини на Imer, Вие можете да разчитате и на вторичния пазар.
   Не се колебайте да се спрете на бетонобъркачка на Imer, особено ако не искате нейният живот да се измерва с броени часове работа.