РЪЧНИ МИКСЕРИ IMER MIX 60

0 от 5 / 0 гласа
Любими

Доказано качество

  Бърза Доставка

  Високо Качество

   Гаранция

   Купи на изплащане чрез TBI


1590.00 лв.
на 12 вноски по 158.74 лв.
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

 

 

Ръчните миксери  Mix 25-1V и  Mix 35-2V със съответно 1 или две скорости са идеални за разбъркване на строителни лепила, гипс, гипсови шпакловки и мазилки и бои. Благодарение на вариатор, оборотите се регулират от 0 до максималните. Ръкохватките са стоманени с пластмасово покритие. Долната част на тялото е направена от здрава алуминиева сплав. Ключът е защитен от гумен протектор.
  Mix 60  е машина елиминираща необходимостта работник да бъде ангажиран докато трае процесът на разбъркване. Елиминира, по този начин и вредното влияни на вибрациите при разбъркване върху здравето. Окомплектован с два РVС легена, подходящи за употреба и при ниски температури. Това дава възможност докато се използва готовата смес от единият леген в другият да се разбърква следващата доза. Освен това, миксерът е изпълнен на лека и здрава стоманена рама на колеца, за лесното му преместване на обекта. Термомагнитно защитен. Безшумен - 65db.